Zidane: Dühös vagyok, nagyon dühös

A spanyol bajnok Atlético-Barcelona döntetlennel zárult, ami azt jelentette, hogy a Real Madridnál tudhatta volna, hogy ha a maradék négy bajnok megnyeri, akkor a bajnoki cím a zsebében lesz.

Ehhez képest a Chelsea elleni BL-elődöntőben kudarcot valló Real csak 2-2-t játszott a Sevilla ellen, a hosszabbításban pedig csak akkor sikerült pontot menteni, amikor Eden Hazard ügyesen belépett Toni Kroos puccs.

A meccs legfurcsább része az volt, amikor a játékvezető a Karim Benzema büntetést küldött a Realnak a Real ellen elkövetett szabálytalanságért, majd a videóból kiderült, hogy ő volt a madridi csapat védője a támadás előtti sarokban, Eder Militao odaadta, hogy a Sevilla végre meg tudjon ütni egy tizenegyest, ami Rakitic Iván ő is lőtt.

A játék után Zinedine Zidane– szólalt meg a Real edzője Juan Martínez Munuera a játékvezetővel, majd dühös kijelentést tett.

“Nem értek semmit. Ha Militao kezet kapott, akkor a Sevilla játékosát le lehetett volna fújni. Nem szoktam panaszkodni a játékvezetőkre, de most fel vagyok háborodva, nagyon fel vagyok háborodva.

Kértem a bírót, magyarázza el, mikor büntetik kezelés miatt, de egyáltalán nem győzte meg az, amit mondott. Természetesen most semmit sem tudunk megváltoztatni, van még három meccsünk, és az utolsó pillanatig küzdünk

– magyarázta Zidane.

Brand Expert, Juan Andujar Oliver a szóban forgó esetről elmondta, hogy mivel a labda először Militao vállát érte, majd leugrott az alkarról, nem kellett volna büntetni érte.

Három fordulóval a döntő előtt az Atlético vezet 77 ponttal, a Real és a Barca 75-75 ponttal rendelkezik. Több lesz az izgalom.