Világbajnok volt, Pamela Andersonnál lakott, de mégsem sírt annyira

A Boavista legfontosabb játékosa Portugáliában, Adil Ramit a futballrajongók dicsőítették, miután panaszt tettek az utolsó fordulóban.

A szebb napot elért Boavista 2001-ben még bajnokságot ünnepelt, de szerdán küzdött a bennmaradásért, és csak akkor volt esélye a Liga Primeirában maradni, ha a csapat nyer. Végül újra összeállt a zenekar 2-1-re legyőzte Gil Vicentét, végül a 13. helyen végzett, és jövőre a legjobbak közé kerülhet.

SPORT TV”/>

Rami, a portugál védő a lövéskor annyira megkönnyebbült, hogy a földön sírt. A rajongóknak nagyon tetszett, hogy a futballista annyira szenvedélyes, ráadásul élvezheti azt a tartózkodást, amelyben már francia bajnok és világbajnok volt. Több Twitter-felhasználó megemlítette ezt Pamela Anderson a színésznő barátjaként a védő sem mutatott túl sok érzelmet.

Adil Ramit annyira elöntötte az érzelem, hogy az utolsó bajnokot követő interjúban megtörölte a szemét.

A 35 éves védő egyébként 2022 nyaráig tulajdonképpen szerződést kötött a Boavistával, kétségtelen, hogy a következő idényben is a lelkét állítja pályára.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!