Vettel szerint a Forma-1 mezőnyének fele versenyek közben bepisil az autóba

Utána Max Verstappen leesett a széléről Lewis Hamilton és nagy hibát követett el, Sergio Pérez így is megnyerte az Azeri Forma-1-es Nagydíjat és a dobogót Sebastian Vettel és Pierre Gasly eljutott oda. Aztán jött egy jóindulatú sajtótájékoztató, amelyen a négyszeres világbajnok elmondta, hogy azon kevesek közé tartozik a pályán, akik nem piszkáltak autójában a versenyek alatt.

Gasly meglepődve kérdezte, hogy Vettel ismeri a többieket, és ez utóbbi azt válaszolta, hogy szerinte a pilóták fele biztonságban van – de a nevet nem említette.

Egyszer próbáltam, de nem sikerült

Said Vettel, aki egyébként nem ilyen fényűző helyen végzett a 2019-es Mexikói Nagydíjon, továbbra is második volt.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!