Végső extrém sport: ejtőernyőzés

Studiengang Bsc%20EHSM%20in%20Sports

Ha valaki, aki szereti a kihívás izgalmát, és nem tud elegendő adrenalin-rohanásból származni, akkor valószínűleg valaki, aki szeret extrém sportokban részt venni. Világszerte emberek milliói vesznek részt különféle extrém sportokban, mert szeretik kihívni magukat és legyőzni legmélyebb félelmeiket. Ha valaki érdekelt abban, hogy tesztelje a határait az extrém sportokon keresztül, akkor az alábbiakban felsoroljuk a végső kihívást.

Amikor valaki valóban próbára akarja tenni a bátorságát, olyan sport felé fordul, amely nem a szíve számára való. Ha van olyan sportág, amely teljes mértékben magáévá teszi a félelmeinek legyőzését és a veszély elhárítását, akkor valószínűleg ejtőernyőzés. Ugrás repülőgépről szédületes magasságokba, csak a hátához kötött ejtőernyővel a legnagyobb adrenalin. A kezdőknek az indulás legjobb módja, ha képzett oktatóval edzünk. A legtöbb kezdő megteszi az első tandemugrását.

A tandem ejtőernyőzés akkor történik, amikor egy biztonsági hevederen keresztül kapcsolódik az ejtőernyős oktatójához. Az oktató végigvezet az ugrás minden aspektusán, a repülőgépből való kiszállástól kezdve a szabad esésen át a lövöldözésig és végül az érintésig. A tandemugrás népszerű az ejtőernyősök számára, mert minimális oktatást igényel, mielőtt részt vesz az első ugrásban. A tandemugrásra vonatkozó utasítások során megtanulja, hogyan kell megfelelően kiszállni a repülőgépből, hogyan szabad manőverezni szabad esésben és hogyan kell végrehajtani saját húzását. Azonban az oktató ellenőrzi a tényleges ugrást, és biztonságosan a földre viszi.