Van egy elképzelésünk arról, hogy az Ajax melyik játékosa fogja a legnépszerűbb európai csapatokat tömöríteni a nyáron

A La Gazzetta dello Sport szerint Ryan Gravenberch belépett a Juventus nevezetességeibe.

A mindössze 18 éves középpályás 53 mérkőzésen játszott már az amszterdami Ajaxban, sőt három mérkőzésen is lehetősége nyílt Hollandia holland válogatottjában, Törökország, Lettország és Gibraltár ellen cserélve. Gravenberch hasznos játékára felfigyeltek Európában, annak ellenére, hogy nem volt látványos a gólokban és a gólpasszokban, nyolcszor ütötte meg ellenfelét az Ajaxban, és eddig hét gólpasszt jegyzett.

Gazzetta elmondta, hogy a Juventus is határozott intézkedéseket hozott a szerződésével kapcsolatban, de megijesztette a negyvenmilliós ár.

Ezt az árat az Ajax határozta meg, akiknek 2023-ig Gravenberch-szerződésük van. Amszterdamban egyébként számíthat spanyol és angol nyári klubok ajánlataira is, így komoly ajánlatra számíthat. Ilyen körülmények között a 40 milliós ár nem meglepő.