Van brutális játékvezetői hiba a magyar bajnoki döntőben?

Az utolsó pillanatban hármas döntötte el a férfi kosárlabda döntő NB I első meccsét. De a győztes kosár rendszeres volt?

Az erről szóló vélemények már megoszlottak, és utólag még bizonytalanabbá válik az ember. Az biztos, hogy 1,2 másodperccel tért vissza, a Szolnok Oil oldalhajítással, vendégjátékos esett (vitatkozni is lehet, ha hiba történt), majd Roko Badzim amúgy is látványos kosarat kapott. Úgy tűnt, hogy 1,2 másodperc nem volt elegendő a lépés végrehajtásához, és még az M4-es show-t is megmérve a kosár kiesett az időből.

A döntés azonban érvényben maradt, ezzel a dobással a Szolnok 1–0-s vezetést szerzett a Szombathely elleni párharcban az egyik csapat harmadik győzelméig.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!