Valter Attila kijött a legjobb tízből a Giro d’Italia-n

Valter Attila a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny 11. szakasza után az összesített tíz legjobb közül került ki.

Szerdán a föld teljesen megsemmisült, és a svájciak Mauro Schmid jól sikerült, ami meneküléssel nyerte meg a 162 kilométeres napot. Kolumbiaiak Egan Bernal sikerült növelnie előnyét, amikor minden riválisának időt adott.

Valter a hajrában az élmezőny mögött állt, végül a 30. helyen végzett, és ennek eredményeként az összetettben a 13. helyre csúszott vissza.

Csütörtökön Siena és Bagno di Romagna között 212 kilométer várja a terepet, amely 3479,9 kilométert tesz meg, míg jövő vasárnap Milánóban el nem éri célját.

Eredmény – Giro d’Italia, 11. szakasz

1. Mauro Schmid (svájci, Qhubeka Assos) 16:01:55
2. Alessandro Covi (UAE-Team Emirates) 1 másodperces hátrány
3. Harm Vanhoucke (belga, Lotto Soudal) 26 mp.
… 30. Valter Attila (Groupama-FDJ) 18:16

Komplex munka:

1. Bernal 42:35:21
2. Vlasov 45 mp h.
3. Caruso 13:12.
4. Carthy 13:17.
5. S. Yates 1:22 o.
… 13. Valter 3:51 o.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írás színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!