Unta már az AC Milan vezetőit Donnarummában

Szakterülete a transzferek Gianluica Di Marzio az AC Milan szerint fáradt Gianluigi Donnarumma és ne várjon tovább a szerződés meghosszabbításával.

A kapus gyakorlatilag maradni akar, de a szerződése csak június 30-ig érvényes a klubbal, ezért megállapodást kellett volna kötni. Ez azonban nem akar találkozni az ügynökével, Mino Raiolával, így a milánói vezetők belefáradtak a tárgyalásokba, és már nem várják Donnarummát.

Ehelyett a francia bajnok Lille kapusa, Mike Maignant választották, amely 12 millió euróért regisztrálhat Milánóban, és bónuszokkal elérheti a 15 millió eurót. Di Marzio szerint a kapus ekkor már Olaszországba utazott, hogy átmenjen a szükséges orvosi vizsgálatokon.

Donnarumma így ingyen juthatott el a Juventusba, honnan Gianluigi Buffon levelek.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!