Úgy tűnt, hogy a Real egyik játékosa úgy gondolta, hogy a munka kész, és védekezőbben viselkedett, csak arra várva, hogy a játékvezető kifújja a végső sípot.

A Real Madrid a Bajnokok Ligája keddi esti döntőjében 3-1-re legyőzte az Atalantát, így kettős győzelemmel jutott tovább.

A találkozó egyik emlékezetes pillanata azonban nem a célról szól, hanem egy hatalmas helyzetről. Természetesen a főszereplő Junior Vinic, aki madridi karrierje során többször bebizonyította, hogy nem éri el a szintet, ezúttal még az akciót sem sikerült befejeznie. Bár a lövésig mindent jól csinált, egy labda után látványos sprintet indított, remekül kezdett, két védőn keresztül hámozott, majd gyengén futott a kapuban. A láthatáron Sergio Ramos, a csapat kapitánya a földre esett.

Vinic bénulása nem először tölti bajtársait, októberben híres volt róla Karim Benzema BL-csoportmeccsen játszik a Borussia Mönchengladbach ellen Ferland Mendyhogy ne megfeleljen honfitársának.

Vinicius ebben a szezonban 34 meccsen szólt bele, négy gólt és öt gólpasszt jegyzett.