Úgy tűnik, a Serie A bajnoka után már lehet új edzőt keresni

Az Inter 2011-ben megtörte a Juventus dominanciáját a Serie A-ban, de a csapat nyomtatói akkor sem ünnepelhettek, amikor már aggódniuk kellett a bajnoki címet begyűjtő társaság feloszlatása miatt.

Az anyagilag küzdő klubban a vezetés a fizetések csökkentésére készül, és az olasz újságok szerint 80-100 millió Internek-játékost kell eladnia, hogy levegőhöz jusson.

Mindenekelőtt az Intert a kormányzó Antonio Conte 12 millió eurós fizetéssel messze a legjobban fizetett edző a bajnokságban, a Gazzetta dello Sport pedig azt írja, hogy a tervezett megszorítások egy korábbi szakembert hagyhatnak maguk után, aki korábban 48 órán belül a Juventusnál, a Chelsea-nél és az olasz válogatottnál dolgozott. .

Ha Conte elmegy, akkor Massimilliano Allegri lehet az utódja, de korábban a Real Madriddal hozták, hol Zinedine Zidane jelezte volna játékosainak, hogy távozik.

Allegrivel együtt Simone Inzaghi, Sinisa Mihajlovic és Maurizio Sarri olvassa el a nevüket a jelöltek között.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely ki akar emelkedni írásának szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!