Tűz ütött ki a Bernabéu stadionban

A felújítási munkálatok hosszú ideje folynak a madridi Santiago Bernabéu stadionban, de szerda este több spanyol hírportál videókat terjesztett a telepítés füstjéről.

A baleset nagysága és a létesítményen belüli tűz okai még nem ismertek, a Mundo Deportivo arról számolt be, hogy több tűzoltó érkezett a Real Madrid stadionjába.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!