Toyota új Corolla Sport “Kisebb változtatások”

Mi újság? Ebben a kisebb változtatásban kétféle színválaszték áll rendelkezésre. Fekete tető, oszlop, ajtótükör, hátsó spoiler stb. Kombinációja Új “Emotional Red II” szín került hozzáadásra. A fekete belső szín az eredeti bőr + velúr székhez kerül (opcionális a G “Z” esetében). A felfüggesztés optimalizálásával egyenlítse ki ütését. Az Apple Car Play és az Android Auto kompatibilis “audio kijelző” alapfelszereltség.

A Toyota teljes átalakítást hajtott végre az új Auris / Auris hibrid harmadik generációjaként, és 2018. június 26-án dobta piacra az Egyesült Államokban új “Corolla hatchback” néven, Japánban pedig az új “Corolla Sports” néven, és a Toyota révén kezdte meg az értékesítést. magazin. 2018. augusztus 2-án egy új, 6 fokozatú kézi sebességváltóval (6 sebességes MT) szerelték fel és dobták piacra globálisan.

Az új generációs Corolla Sports fő jellemzői a Toyota Safety Sense második generációja

A TNGA (Toyota New Global Architecture) nevű új fejlesztésű platform (GA-C platform) elfogadásával, lehetséges, hogy nagyobb belső teret kapjon, mint a jelenlegi modell. Egy újonnan kifejlesztett platform alkalmazásával, például a magas aerodinamikai teljesítmény elérésével, a jelenlegi modellhez képest jelentős fejlődést ér el a “súlypont csökkentésével” és a “test merevségének növelésével”.

Az új Alphard / Vellfire készülékre telepített, második generációs Toyota Safety Sense második generációs modelljei, amelyek 2018. január 8-án kerülnek forgalomba, alapfelszereltségnek számítanak. A kiváló felderítési teljesítmény és megbízhatóság biztosításához lézerradart és kamerát használnak, és a PCS, az LDA és az AHB ütközéselkerülésének támogatását csomagolják. Az ütközések elkerülését támogató / károsodás-csökkentési teljesítmény nagy sebességű területeken.

Szalagos indulási riasztás (LDA) a kamera felismeri a haladó sáv fehér és sárga vonalait, és ha lehetséges sáveltérést észlelnek, a vezető figyelmeztetést ad hangjelzővel és kijelzővel a sávelhagyás miatti ütközési balesetek elkerülése érdekében. Támogatás.
    Automatikus távolsági fény (AHB) a kamera érzékeli a szembejövő járművek fényszóróit vagy a korábbi járművek hátsó lámpáit, és automatikusan átvált a távolsági és a tompított fény között, hogy csökkentse a többi vezető tükröződését és biztosítsa az előre láthatóságot az éjszakai támogatás alatt.
    Radar sebességszabályozás Radar sebességszabályozás amely milliméteres radarral érzékeli a járművek és az előző jármű közötti távolságot, és a sebességet az előző jármű sebességéhez igazítja a beállított járműsebességen belül, miközben állandó távolságot tart a járművek között. Fogadott. A jármű első sávjának változását a milliméteres hullámú radar és a kamera érzékeli, és a gyorsítás / lassítás könnyebb vezérlését hajtják végre. A Toyota különféle biztonsági berendezéseket és rendszereket kutat és fejleszt az “Integrált Biztonsági Koncepció” alapján, azzal a céllal, hogy “nulla forgalmi baleset” legyen, ami a mobilitási vállalat legfőbb vágya. Erőfeszítéseink mellett a közlekedésbiztonsági kezdeményezések széles körét erősítjük az “útkarbantartásban való részvétel” és a “közúti biztonságtudatossági tevékenységek” révén.
    Sávkövető asszisztens (LTA) Lexus A sávkövető asszisztens [LTA] Az új LS sorozatba telepített modellt először használják a Toyota Safety Sense P következő generációjában. Ha autópályán vagy országúton halad, kapcsolja be a sávkövetési asszisztenst [LTA] Ha a radarsebesség-szabályozó be van kapcsolva, a váltás segít a sáv fenntartásához szükséges irányban.

Ha érdekel Hibrid járművek! és szeretne figyelni az autóipar legújabb innovációira, javasoljuk, hogy konzultáljon japán kereskedőkkel.