Százmillió csatárt figyelt a spanyol bajnokság vezetője

Az Atlético Madrid Spanyolország válogatottja Gerard Morenóval nyáron meg akarja erősíteni csapatát – írta a Marca.

A sportnapilap szerint Moussa Dembélének A sportolók a kölcsönszerződés végén nem fizetik meg a 33,5 millió eurós visszaváltási árat, Álvaro Moratával és nem számít Diego Simeone edző. A következő szezonban azonban csak így Luis Suárez maradjon a poszton és kezdje a legmélyebben Joao Felix.

Így került képbe Moreno, akinek 32 tétmeccsén 23 gólja van a bajnokságban ebben az évben, de az elmúlt szezonban húszat is elért. A csapat tíz meccsen öt lövést lőtt, így érthető, hogy a csatár, aki áprilisban ünnepli 29. születésnapját, vonzó célpont. Marca szerint szerződése százmillió eurós vételárat tartalmaz, nagy kérdés, hajlandó-e tárgyalni a Villarreal. A napilap szerint nem valószínű.

Az Atlético Madridnak viszont valahogy meg kell oldania a csatár problémáját, így Moreno helyett vagy megfizeti Dembélé átigazolási díját, vagy emlékezik Moratára a Juventusból.