Szalai lehet, hogy nem elégedett a török ​​bajnokság bronzával

Az utolsó, a Török Labdarúgó Liga 40. fordulójában a vezér Besiktas idegenben 2–1-re legyőzte Göztepét, míg a forduló előtt Galatasaray 81 pontot szerzett a Malatyasport számára 3–1-re, még a hazai pályán is. Ezzel mindkét csapat 84 ponttal végzett a SüperLigben, és 26 győzelemmel, hat döntetlennel és nyolc vereséggel fejezte be a tornát. A Besiktas azonban 89 góllal és további 45 gólos különbséggel a Galata (80/44) előtt is betalált és megnyerte a bajnokságot.

A Szalai Attilával A Fenerbahce azonban kezdetben hátrányba került Valencia a 90. percben egyenlített a Kayserispor ellen, majd a 90. + 9. percben nyert Aziz ütésekkel (1-2). Végül 82 ponttal a harmadik helyen végeztek. Ez azt is jelenti, hogy bár Szalai és a Fener lemaradnak a Bajnokok Ligájában, személyes gyógymód az, hogy a magyar válogatott védő első törökországi szezonja után bronzéremmel térhet haza a bajnokságban, és így felkészülhet Európa-bajnokságra. .