Szalai Ádám: Két ilyen tenyérből nehéz felkelni, de megcsináltuk

A magyar labdarúgó-válogatott 3-3-as döntetlent játszott csütörtökön a világbajnokság selejtezőjének megnyitóján látogatott lengyel csapattal.

Az első magyar gól szerzője, Sallai Roland a meccs után fájó bokára panaszkodott, de remélte, hogy reggelre jobb formában lesz.

“Beszéltünk arról, hogy mit akarunk játszani, jól felkészültünk, ez a 60. percig tartott. Aztán jött a rövidzárlat, vissza kell tekintenünk az időszakra, hogy megtudjuk, mit csináltunk rosszul” – mondta.

Hiányérzetem van, mert 2-0 után úgy éreztem, hogy három pontom lehet. De megmutattuk, hogy csapatként erősek vagyunk, tudunk harcolni. Mindenki büszke lehet magára.

Szalai Ádám Nagyon fáradt voltam, ültem az M4 Sport kamera előtt.

“Ha valaki előre megmondja, hogy 3-3 lesz, akkor egy kicsit pozitívabb lehetek, mint most. De kritikus vagyok, mert 2-0 után 2-2 volt az állás egy perc alatt. Két ilyen tenyérből nehéz felkelni, de sikerült. Most egy kicsit több volt, remélem, ez csak a kvalifikáció első formája volt. ”

Lovrencsics Gergőn az érzések is kavarogtak.

“A mérkőzés előrehaladtával nyerhettünk volna. Volt egy rövidzárlat, amikor az ellenfél két percet lőtt egy perc alatt, de a csapat ereje azt mutatja, hogy sikerült ismét vezetést szereznünk. A mesternek tudnia kell, mi történt, majd beszélünk. Három nap múlva fontos mérkőzés vár ránk San Marinóban, most erre a feladatra kell összpontosítanunk. ”