Sport melltartó kiválasztása – Tippek fiatal nőknek

Ha aktív nő vagy, fontos figyelembe venni azt a sportmelltartót, amelyet viselsz, miközben bármilyen típusú fitnesz rutinban részt veszel. Ez mindenféle nő számára fontos, de különös szempontok lehetnek a sportmelltartó kiválasztásakor, ha vékony nő vagy. Íme néhány tipp, amelyek segítségével kiválaszthat egy kis melltartót a következő tornateremre.

Először is, nagyon fontos, hogy figyelmen kívül hagyja azt a pletykát, miszerint a kis megégett nők bármilyen melltartót gyakorolhatnak. Az a tény, hogy nemcsak kényelmesebbé teszi, ha a megfelelő sportmelltartót választja; Számos szempontból segíthet egészségének javításában is. Szerencsére vannak olyan sportmelltartók, amelyek kiskorú nők számára állnak rendelkezésre, és amelyek megfelelőek. Ez lehetővé teszi, hogy a megfelelő méretű melltartót válasszon, ahelyett, hogy megpróbálna megfelelni a nem megfelelő melltartó méretének.

A csodálatos nő létének egyik előnye, hogy nem kell annyira aggódnia a melle elengedése miatt. Ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyhatja annak előfordulását. Ha rendszeresen sportol, különösen akkor, ha ezt erőteljesen végzi, megsértheti a mellét szilárdan tartó szalagot, amelyet Cooper-szalagnak neveznek (Forrás: “Kocogó mell”, Sportsebészeti Klinika). A mellizmok, bármilyen fejlettek is, nem támogatják az emlőszövetet.

Ez az egyik legfontosabb ok, amiért érdemes a megfelelő méretű sportmelltartót választani. Támogatja a melleit, miközben edz, anélkül, hogy túl korlátozó lenne. Ennek az az előnye is, hogy csökkenti az edzés közben jelentkező fájdalmat. Ez a fájdalom fennállhat, ha hagyják, hogy a Cooper szalagja feleslegesen megnyúljon.

Számos jel arra utalhat, hogy nem megfelelő méretű melltartót visel egy sportmelltartóval. Ezek a jelek magukban foglalják a laza vállpántokat, ha túl nagyok, vagy a hevedereket, amelyek a vállba vagy az oldalba / hátba ásnak, ha a melltartó túl kicsi. Ezért fontos, hogy szakmailag megmérettesse magát, hogy elkezdhessen választani az Ön számára megfelelő méretű melltartók közül. Ne feledje, hogy a melleinek mérete kissé változhat a hónap folyamán, ezért próbálja megmérni magát az egyik „átlagos” napján.

A sport melltartó kiválasztásának másik szempontja, ha kicsi nő vagy, az a lehetőség, hogy ez nem hízelgő. A sport melltartók általában eltüntetik a kicsi melleket, ami néha uniboob-nak hívják. Leküzdheti ezt a problémát, ha egy kapszulázó melltartót választ, amelynek egyetlen sáv helyett két külön csésze van.

Forrás:

“Jogger Mell”, sportsérülési klinika, http://www.sportsinjuryclinic.net/sport-injuries/chest-abdomen-pain/joggers-breast