Snowboard: olyan sport, amelyen részt kell vennie

Az izgalomnak nincs vége, és mindig kaphat valamit, ami magasan tartja az adrenalin szintjét. Ennek másik nagyon hatékony módja a snowboardozás. Ha hóval borított lejtőket vág át a lábához rögzített deszkával, trükköket hajt végre a levegőben, gyorsabban halad, mint a hegyi szél, akkor ezt a sportot nem szabad kihagyni.

A sport

Akár kezdő, akár szerelmes snowboardos vagy, a snowboardozás ötlete nagyon jó. Tetőtől talpig hódeszkás ruhába öltözve teljesen új módon fedezi fel a hegyeket. Az, ahogyan leereszkedéseken, felvonókon és sok más síneken, görgőn és ugráson edz, végigborzongást okoz a gerincén még a nézőinek is. Nem mondják, mennyire fogja élvezni magát.

stílus

E téli sport megalapítása óta időről időre különböző stílusokat fejlesztettek ki, ami még érdekesebbé és nagyobb kihívást jelentett az alapvető gördeszkások számára. A hódeszkázás módja, a manőverek és az összes osztályba sorolható. Az ingyenes lovaglás a legelterjedtebb kifejezés, amely a snowboard stílusokat fedi le. A leghíresebb stílusok: freestyle, alpesi, slopestyle, rail-jam stb.

A játék rengeteg embert vonz a világ minden tájáról. Különlegessé teszi ezt a sportot a játékosok által vállalt kockázat. A mutatványok végrehajtása sok ügyességet és gyakorlatot igényel, és minden egyszerű hiba nagy balesetet eredményezhet. Vannak igazán fontos helyek a világon, amelyek rendkívül kihívást jelentő lejtőikről ismertek, amelyek vonzzák a snowboardosokat az élet különböző területeiről. Ezekre a bajnokságokra évente egyszer kerül sor, és a világ minden tájáról érkeznek versenyzők. A sportot ugyanolyan csodálatos nézni, mint a játékot.

Ehhez a sportághoz csak egy vízálló ruha, néhány snowboard felszerelés és félelem nélküli hozzáállás kell. Számos olyan híres név van, akik nagyszerűvé tették a sportot, közülük az egyik Darren Powell, az ausztrál, aki Guinness-rekorddal rendelkezik a 125 km / h maximális sebesség eléréséért egy snowboardon.

Ki tudja, hogy képes lehet megdönteni ezt a rekordot, és te leszel a következő Powell. De csak egy út létezik. Vedd fel a snowboard cipődet, játszd le kedvenc teljes kötetedet egy iPod-on, érj el a hóhegy-hegygerincre és szállj le.