Serhiy Rebrov megígéri, hogy beszélni fog a játékosaival

A Ferencváros szombaton nem tudta legyőzni a Kisvárdát, így továbbra sem állíthatja, hogy Magyarország bajnoka.

A mérkőzés után Serhiy Rebrov, az FTC vezetőedzője a klub honlapján beszélt arról, hogy beszélni kell a futballistákkal a történtekről.

“A ma bemutatott játékunk alapján nem érdemeltünk győzelmet. Nem tudtunk elég agresszívan viselkedni, ez probléma, nem is tudom, mi lenne, ha nem lenne 13 pont az előnyünkre.

A fiúknak emlékezniük kell arra, hogy milyen sikeresek voltunk korábban, hogy ebben a szezonban a BL csoportkörében voltunk. Amikor a Puskás Akadémia egy hete 1-0-ra vezetett minket, sokkal nagyobb volt a helyzetünk, mint ma, amikor a Kisvárdának több lehetősége volt, ez mindenképpen probléma. Sokkal több akaratra van szükségünk a fiúktól a jövőben. Meg kell kérdezni a játékosokat, hogy szeretnék-e befejezni a szezont, vagy már gondolkodnak a szünetben. ”

– idézi a Fradi.hu Rebrov.

Az igazság része, hogy ha a Puskás Akadémia nem tud nyerni vasárnap az MTK ellen, akkor a zöldeknek még négy fordulóval a bajnokság vége előtt megvan a bajnoki cím. A Ferencváros jövő kedd este nyolckor fogadja a régi rivális Újpestet.