Serhiy Rebrov februárban mondott le a Ferencvárosról

Serhiy Rebrov február 10-én mondott le Ferencvárosban – mondta Kubatov Gábor.

A Fradi elnök interjút adott az Origónak, amelyben elárulta, hogy az ukrán vezetőedző már az év elején jelezte a vezetőségnek, hogy nyáron szeretne távozni.

A menedzsere révén csak annyit mondott, hogy év végén távozni akar, és új edzőt keresünk. Ez meglepetés volt. Eszembe sem jutott egy váltás, és nem is tudom, hogy az edző és a klub vezetése között áthidalhatatlan ellentét alakult ki. Felelős menedzserként edző nélkül nem tudom elérni, hogy a csapat itt üljön a BL-selejtező előtt

Mondta Kubatov.

A Ferencváros elnök nem akarta előre leváltani az edzőt, de az élet úgy hozta, hogy csak egy vita maradt a búcsúról.

“Úgy gondoltuk, hogy kifejezzük elismerésünket, legalábbis anyagilag, mert Rebrov európai szinten is nagyon jól nyert. Mindent megtettem, hogy sikeres legyen. Zseniális edző, olyan, amilyet mindig is szerettem volna, de el kell fogadnom a döntését. Azt akarom, hogy üljünk le és beszéljünk egymással. Ennek el kell jönnie. ”

Kubatov azt is elmondta, hogy előrelépést lát a kínálatban, sőt a szurkolók viselkedésében is. A Fradi több ideális jelöltet is talált, közülük válogatást. A rajongók már kialakítottak véleményt egyikükről: az ausztriai bécsi klub lila és fehér színéről. Stöger Pétertől nem kérdezik.

Ukrán médiaértesülések szerint Rebrov lehet a Fenerbahce edzője, ahol többek között Szalai Attilával képes leszel együtt dolgozni.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írás színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!