Serhiy Rebrov a ferences rajongók támogatását is hangsúlyozta

A Ferencváros kedden este 3-0-ra legyőzte az Újpestet az NB I 30. fordulójában, és ezzel megszerezte története 32. bajnoki címét.

A magyarok vezetőedzője, Serhiy Rebrov Az M4 Sportnak adott interjúban hangsúlyozta, hogy a korábbi bajnokságokban nem volt messze a címvédés, de a Fradi pilóták váratlan látogatása nagy lendületet adott.

Nem játszottam rosszul a Puskás Akadémia ellen, csak nem nyertem, még akkor is, ha volt rá lehetőségem. A kisvárdai mérkőzéssel azonban valóban gondjaink voltak, két napig megbeszéltük, amelynek eredménye ma látható volt. Valamint az, hogy a szurkolók felkeresték a csapatot a szálláshelyen

Mondta Rberov, aki hamarosan torkába tört nagy mennyiségű pezsgővel.

A Fradi harmadik egymást követő szezonban nem talált legyőzőre a bajnokságban. Az idei sikert két fordulóval korábban az FTC biztosíthatta volna, de az Academia Puskás 1-0-ra nyert, meccse pedig 0-0-ra zárult a Kisvárda ellen. Három forduló van hátra az OTP Bank Ligából, a Ferencváros előnye 14 pont a második helyhez képest.