Sergio Ramos meghosszabbításáról továbbra sincsenek hírek, azonban a Real Madrid jövőjéről beszél

Annak ellenére, hogy hónapok óta tárgy Sergio Ramos a szerződés meghosszabbítása, a védő várhatóan nem távozik a szezon végén.

A 35 éves futballista még nem állapodott meg új szerződésében, és a legfrissebb hírek szerint sokáig nem is halogathatja döntését, egy frissen készített dokumentumfilmben beszél a Realos jövőbeli terveiről.

Bár még nem hosszabbította meg a szerződést a királyi klubbal, amely a nyáron lejár, Sergio Ramos még néhány évig a Real Madridban, a spanyol labdarúgó-bajnokság címvédőjében szeretne játszani. A Real Madrid legendája című filmben, amelynek nemzetközi premierjét júniusra, hazáját pedig péntekre tervezik, Ramos ezt mondta: egyáltalán nem tervezi befejezni karrierjét.

Ötödik alkalommal szeretnék megnyerni a Bajnokok Ligáját, és részt akarok venni a világ legjobb klubjának történetében. Ha eljön az ideje, befejezem. A testem megmondja, mikor van ez az idő, de nagyon messze látom a visszavonulást

– idézi az AS a spanyol védőt.

A válogatottal világbajnok és kétszeres Európa-bajnok, a 2020/21-es bajnoki szezonban 15 La Liga-mérkőzésen 180-szoros válogatott játékos, januárban térdműtéten esett át és tíz mérkőzést kihagyott. Március közepén tért vissza, de borjúsérülése miatt kihagyta a Bajnokok Ligája keddi, Liverpool elleni nyolcaddöntős mérkőzését, és valószínűleg hiányolni fogja az FC Barcelona elleni szombati felállást.