Rossz éjszaka a medencében: zrika az ellenféltől és egy sikertelen győzelem

A Liverpool nem használta ki a lehetőséget, és hatodik lett a Premier League-ben, miután a 32. fordulóban 1-1-es döntetlent játszott Leeds vendégeként: a mérkőzés első gólja Sadio Mané aki kilenc bajnokságában nem volt sikeres, de Diego Llorente A mérkőzés 87. percében a hazaiak bal oldali védelme hatalmasat hibázott.

A mérkőzést beárnyékolta az Európai Szuperkupa bejelentése. Ezt a sorozatot 12 európai top csapat alapította, köztük a Liverpool, amelyet saját szurkolói, sőt ellenfelei is kritizáltak: az öltözőben például BL-logós pólók várták a csapatot, felirattal “megéri”. egy nagy malmot is letettek az állványra. Annyira nem tetszett Jürgen Klopp számára, aki az egész akciót viccnek nevezte, bár egyébként maga mondta a játék előtt, megérti, ha az embereknek nem tetszik a hirdetés.

Egyébként egy ember felszáll a Liverpool csapatbuszára az ABBA Money, Money, Money címen. szaxofonon játszotta a számát, amelyhez nem szabad túl sokat hozzáfűzni:

A Superligában hat angol – a Pool, a Manchester United, az Arsenal, a Tottenham Hotspur, a Chelsea és a Manchester City mellett – három olasz – Juventus, AC Milan, Internazionale – és három spanyol – Real Madrid, FC Barcelona, ​​Atlético Madrid – volt sztárklub és első számú vezetője hozta létre Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke lett. Terveik szerint a jövőben húsz csapattal rendelkező ligákban fognak játszani, a hét folyamán fordulóval, de az UEFA azzal fenyeget, hogy kizárja a csapatokat az összes sorozatból (beleértve a hazai bajnokságokat is), míg a játékosok nem tartózkodhatnak a nemzeti csapatban, beleértve az Európa-bajnokságot sem. Vebe.

CSATLAKOZÁS

A futball, amit ismertem, eltűnt

A nemzetközi futball hosszú ideje egyirányú utcán fut, ahonnan sem tolni, sem megfordulni nem lehet. Két lehetőség van, egy zár és egy állandó előrejutás. A Superligával a legjobb klubok megszavazták a továbbjutást.

Premier League, 32. forduló

Leeds – Liverpool 1–1 (0–1)