Rossi terve készen áll, ezzel a vonallal indulhatunk a világbajnokságra

Nem vagyok Nostradamus, hogy rájöjjek, az új edző riválisa, Paulo Sousa milyen ötleteket küld a pályára, de készen állunk arra, hogy három-négy védővel kitűnjünk. Van egy tervünk, a kérdés az, hogy sikerül-e ezt elérnünk.

Ez Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Lengyelország elleni mérkőzésről tartott szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a két csapat egymással mérkőzik meg a világbajnokság selejtező sorozatában csütörtökön, a Puskás Arénában. Az MTI bejelentett egy régóta várt kezdő csapatot, a következő tizenegy megpróbálhatja megvalósítani az olasz edző tervét:

Gulácsi Péter – Lang Ádám, Willi Orbán, Szalai Attila – Lovrencsics Gergő, Nagy Ádám, Kalmár Zsolt, Kleinheisler László, Anul Nou al furnicii – Szalai Ádám, Sallai Roland.

Rossi manapság ezt mondta: idiótának tűnne, ha azt mondaná, hogy tudja megállítani a bomba formájában érkező Robert Lewndowskit.

A magyar és a lengyel válogatott csütörtökön 20.45-kor játszik egymással.