Rossi: Nem vagyok Nostradamus Rangadó

Marco Rossi A szövetségi kapitány két forgatókönyvre is felkészítette a magyar labdarúgó-válogatottat, amely csütörtökön megkezdi a selejtezőt a világkupára a lengyelek ellen.

“Nem vagyok Nostradamus, hogy megtudjam a rivális új edzőjét, Paulo Sousa milyen ötletekkel küldi pályára csapatát, de készen állunk arra, hogy három-négy védővel kitűnjünk. Van egy tervünk, a kérdés az, hogy sikerül-e ezt elérnünk “- mondta az olasz vezető szerdán egy online sajtótájékoztatón, hozzátéve, hogy másoknak is vannak például terveik. Robert Lewandowski nem tudták megállítani a Bayern München csatárát.

Rossi mérlege 100% -os a korábban Székesfehérváron dolgozó Paulo Sousához képest, és reméli, hogy ez nem változik. Szerinte ehhez minden játékos maximális erőfeszítést igényel, valamint szerencsejegyet.

Megjegyezte: nem véletlen, hogy a lengyel csapat a 19. helyezéssel jóval megelőzi a 40. magyart a nemzetközi szövetség világranglistáján, mivel nemcsak Lewandowskit tartja világsztárnak az ellenfélben, hanem például A Napoli játékosa. Piotr Zielinskit Ez.

Szoboszlai Dominik ez nagyon fontos csapatunk számára, mivel a legreményesebb jövő előtt áll. Sajnálom, hogy az ágyéki sérülés miatt most nem lehet velünk, mert több nyíl lenne a magazinban vele. Nem könnyű leváltani, de tavaly ősszel négyszer is sikerült nélküle a nyolc meccsen “- mondta Rossi legnagyobb hiányáról, amelyet megjegyzett Kecskés Ákos mindenkin kívül tökéletes állapotban van.

Nikolics Nemanja, aki másfél évet töltött a Legia Warszawában, nehéz, küzdelmes mérkőzésre számít néhány góllal. Ami a lengyel erőt illeti, Lewandowskit a világ legjobbjának nevezte, mert “fantasztikus mennyiségű gólt produkál mind klubjában, mind a válogatottban”.

Tiszteljük a lengyel csapatot, de teljes magabiztossággal érkeztünk. Alapulhat az előző év közepén mutatott játék, amely bizakodásra ad okot, ezért a cél az, hogy kilenc pontot szerezzen a következő három vb-selejtezőn.

Nikolics, aki elárulta, azt mondta, külön fizetni, mert Lengyelország különleges helyet foglal el a szívében. A magyar és a lengyel válogatott csütörtökön a Puskás Arénában játszik a világbajnokság 20.45-ös selejtezőjében.