Rossi: Attól tartok, Kalmár Zsolt nem játszhat az Európa-bajnokságon

Magyarország labdarúgó-válogatottja 4-1-re nyert Andorra vendégeként szerdán, a vb-selejtezők harmadik fordulójában. Marco Rossi A szövetségi kapitány elégedett volt a játékkal, de végtelenül szomorú, mert elveszíthette egyik fontos játékosát a nyári Európa-bajnokságon.

“Tudtuk, hogy nehéz meccs lehet, ha nem megfelelően koncentrálunk, vagy nem vagyunk elég motiváltak. De jól teljesítettem. Az első félidő sokkal bonyolultabb volt, a friss andorriak megpróbáltak magasabbra támadni, én pedig otthagytam őket. Ahelyett, hogy előre léptünk volna, hátraléptünk. Némi zavart okozott, kissé veszélyes is volt. ”

Rossi elmondta, hogy a második félidővel már elégedett, nemcsak az eredménnyel, mert 4-0-val akart zárni.

Nem vagyok boldog Kalmár Zsolt baleset, remélem, hogy játszhatok az Európa-bajnokságon, de félek, hogy nem

Hozzátette.

Az első célkitűzés szerzője Attila fiola a három pont szerint a legfontosabbak voltak.

“Kemény talajon, műfüvön játszottam, ez egy teljesen más pálya. Az első 20 percben rosszul kezdtünk, de örülök, hogy a szünet előtt megszereztük a vezetést, és a második félidőben sikerült a kívánt játékot játszanunk. ”