Ronaldo mindenkit intett, hogy álljon be, amikor a BL elindul

29 gólt szerzett Cristiano Ronaldo az idei A-sorozat hirdetésében, ezzel ő lett a gólkirály. Ez Ronaldo ötödik gólcíme, korábban a Manchester United játékosaként egyszer, míg a Real Madrid futballistájaként háromszor volt a legjobb góllövő.

Ronaldo nem érte el a Juventus legutóbbi bajnokságát, de a többiek nélkül a BL részvételéért harcolt, 4-0-ra legyőzte a Bolognát, de a Juvének is szüksége volt a Napolira, hogy pontokat veszítsen otthon a Verona ellen.

A meccs után a portugál klasszis két képet is megosztott Instagram-oldalán, amelyek közül az egyik azt mutatja, hogy az ujját a szája elé helyezi, mintha el akarná hallgatni kritikusait, a másikon pedig a Juventus játékosainak ünnepével, bár eleinte nehéz észrevenni Paulo Dybala ez is megjelenik mögötte.

Néhány nappal ezelőtt felmerült, hogy Ronaldo Torinóból szállította volna autóit, és ha a BL indulása nem jött össze újra, akkor szinte biztosan elhagyta a Juvét. Kérdés, hogy a jelenlegi fejlődés után hogyan változik a sorsa, mert szerződése jövő nyárig köti a klubhoz.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!