Ritkán kezdődik egy meccs ilyen tömeges küzdelemmel

Hétfőn a New York Rangers – Washington Capitals jégkorong-mérkőzés nem maradt nélkülözhetetlen, és az akkori brutalitás folytatásaként a szerdai mérkőzés hatalmas küzdelemmel kezdődött.

Ezt követően hétfő Tom Wilson, a Washington Capitals jégkorongozója két New York Rangers-játékost is alapított földharcok és ökölcsaták során, a két csapat mérkőzése szerdán kezdődött a küzdelmekben.

Wilson hétfő Pavel Bucsnevicset és Artemis Panarint a jégbe ütötte, de brutalitása miatt csak ötezer dollár pénzbírságot kapott. A döntést az egész bajnokság felháborította, a Rangers kedden közleményt adott ki, amelyben Wilson tettei veszélyesek és vakmerők, az NHL-játékosok biztonsági vezetője George Parrost és alkalmatlannak nevezte feladatának ellátására

A szerdai mérkőzésen a két csapat azonnal egymás öklébe esett. Három pár küzdelem is volt.

Amikor azt gondolhatta, hogy a helyzet lenyugszik, Tom Wilson és a Rangers védője, Brendan Smith ütközött egymással.

A mérkőzést ismét Washington (4-4 ezúttal hétfő után 6-3) nyerte meg, a hős TJ Oshie aki egy nappal apja halála után mesterhármassal segítette a fővárosokat.