“Rettenetes állapotban vagyok, eljött a világ vége” – Hegedűs Csaba még soha nem érezte magát ilyen gyengének

Kórházba vitték Hegedűs Csaba, Olimpiai, világharcos és Európa-bajnok, aki a belső szövetség elnöke is volt. Információink szerint a 72 éves volt sportolónak rossz volt a hétvégéje, majd pozitív koronavírus-tesztet végzett, és a vér oxigénszintje nem volt megfelelő. A hegedűs a Blikknek elmondta, hogy nem volt ilyen könnyes, de mégsem érezte magát olyan rosszul.

“Most az élet arra kényszerített, hogy padlóra, vagy inkább ágyba kerüljek, még soha nem éreztem magam ilyen gyengének, kiszolgáltatottnak. (…) Magam kaptam a koronavírus elleni vakcinát, a Moderna-t. Aztán eltelt néhány nap, és ahelyett, hogy kicsit lélegeztem volna, szörnyű állapotba kerültem. Eljött a világ vége. Annyira beteg voltam, hogy mentőt kellett hívni és kórházba vinni “- mondta Hegedűs az újságnak.

Folyamatosan kapja az infúziót és az oxigént, de nem kell ventilátorra helyezni. Különlegessége, hogy kiszolgáltatottnak érzi magát.

Hegedűs Csaba 2020 őszén veszítette el lányát, olimpiai játékokaki 39 éves korában halt meg. Az olimpiai bajnok akkor azt mondta, hogy a koronavírus okozhatta lánya halálát.