Rebrov neve a Premier League csapatára jött

José Mourinhóval A Tottenham kezdte a szezont, de a portugál menedzsert április 19-én a Spurs-be küldték.

évad Ryan Masonnel a Tottenham lett, aki a hetedik helyen végzett, és így bekerülhet a most következő szezonban kezdődő Európai Konferencia Ligába.

Egyelőre nem tudni, ki lesz a Spurs edzője, a Goal.com szerint a klub emlékezni szeretne a csapat korábbi bajnokára, aki jelenleg a PSG-nél dolgozik. Mauricio Pochettino, de Tutto Mercato tudja, hogy elhagyja a Ferencvárost Serhiy Rebrov is ajánlott.

Rebrov három bajnoki címet nyert a Fradival, akivel szintén a BL és az EL csoportban szerepelt, és mivel kiderült, hogy elhagyja a magyar klubot, az ukrán újságok már megkoronázták a török ​​Fenerbahcét.

Rebrov neve nem lehet ismeretlen a Tottenham rajongói számára, mivel 2000 és 2003 között a londoni csapatban játszott.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!