Profi bikavezetés – Sportközpont

A professzionális bikavezérlés az elmúlt 10 évben hatalmasat nőtt. Az az álmom, hogy egy napon elindítsam az ESPN Sportközpontot, hogy megnézzem a legújabb PBR Built Ford Tough sorozat eseményeinek legfontosabb eseményeit. A 15 évvel ezelőtti gondolat őrült lett volna. Ma azt hiszem, hogy kevés fényt látok az alagút végén, de a véleményem kissé torzulhat ebben a témában, mivel elmerültem ebben a csodálatos sportban.

15 évig egyedül ütöttem bikákat, 11 éve vagyok nyugdíjas. Az elmúlt 10 évben a Bull Riders professzionális ügynöke voltam, a bikák nevelésével együtt. Tehát, amint láthatja, a Bikavágás az életem része volt az elmúlt 26 évben. Sokféle szögből láttam a sportot.

Térjünk vissza álmomhoz, a professzionális Bikavezetéshez az ESPN sportközpontban. Szeretem a sportközpontot! Lehet, hogy ez része álmom érvelésének, de valójában inkább a Bull Riding profi sportja iránti szeretetem felé mutat. Profi Bull Rider voltam, jelenleg a Professional Bull Riders ügynöke vagyok, és Bucking Bullokat nevelem. Ismerem a fedett és a szabadtéri sportokat! Először is ennek a sportnak a növekedését láttam. Örülök a növekedésnek, de nem vagyok boldog. Egyedülálló pozíciómnak köszönhetően mindent tudok ezeknek a sportolóknak a szponzorálási adatairól, valamint a bika atléták jövedelméről. Igen, a keresetek sokkal jobbak, mint 26 évvel ezelőtt, és a szponzorálás akkoriban szinte nem is létezett, de úgy gondolom, hogy ezeknek a számoknak magasabbnak kell lenniük. Úgy gondolom, hogy ez kulcsfontosságú tényező a Sportközpont álma valóra váltásában. A sportközpont számol be azokról a sportágakról, amelyek a fő áramlatot jelentik, és olyan sportolókat von be, akik milliókat gyűjtenek. Nyilvánvaló, hogy a Bull Bulling szakember mindkét kategóriában hiányzik.

Őszintén hiszem, hogy a Bikaversenyek Szakmai Szövetsége (PBR) mindent megtesz azért, hogy ezt a veszélyes sportot a következő szintre emelje. Ebben az országban a legtöbb ember baseball, foci és kosárlabda játékkal nő fel, így rajongóként csatlakozhat ezekhez a sportokhoz. Ez egy másik kulcsfontosságú tényező a professzionális Bull Riding teljes növekedéséhez. Kapcsolat! Ebben segít a PBR Built Ford Tough sorozat televíziós közvetítése, de úgy gondolom, hogy inkább arra kell összpontosítanunk, hogy bemutassuk ezt a sportot az amerikaiak fiataljai előtt. Nincs minden válaszom, hogyan kell ezt megtenni, de szerintem valamiféle tervet végre kell hajtani. Talán a PBR-nek el kell osztania a fiatalok tudatosságának növelését. Mint mondtam, nincs minden válaszom, de reméljük, hogy ez egy olyan terület lesz, amelyről vitát folytatnak. Ki tudja, talán eljutok egy bizottsághoz ebben a témában.

Addig az álom életben marad! Még mindig a Sportközpontban … igen nem nem igen nem!