Petry Zsolt: Gulácsi helyett a focira koncentrálnék

Petry Zsolt nem tudja, mi késztette Gulácsi Pétert arra, hogy kiálljon a homoszexuális, álcázott és más identitású emberek előtt – erről a magyar nemzetnek adott interjúban a volt válogatott kapus és Hertha kapus jelenlegi edzője beszélt.

A volt labdarúgó-válogatott szerint 38-szor jelentősen csökkent a kifejezési szint. Bár úgy véli, hogy a magyar társadalom többsége nem ért egyet Gulácsi Péter véleményével a szivárványos családokról, úgy véli, hogy véleményét nem lehet erkölcsileg megkérdőjelezni.

CSATLAKOZÁS

A fehérek között van egy Gulácsi

Gulácsi Péter lett a NER-korszak első élsportolója, aki jobban értékelte saját erkölcsi integritását, mint a közpolitikai semlegességgel megvásárolható népszerűség illúzióját. Vélemény.

“Peter nem tett mást, csak fenntartotta elveit. Elvileg nem lehet és nem szabad elítélni csak azért, mert elmondta a véleményét. Más kérdés, hogy az emberek egyetértenek-e az álláspontjával vagy sem. Sportolóként inkább a focira koncentrálnék, és nem fogalmaznék meg álláspontot a közéleti kérdésekben, a szociálpolitikában. Megtenném azt a munkát, amelyet klubom és a magyar válogatott elvár tőlem “- mondta.

Hozzátette: teljesen felesleges ellenséget szerezni politikai demonstrációval, főleg nem egy európai osztályú kapus számára.

Azt azonban nem tudom, mi okozhatta Pétert abban, hogy megvédje magát homoszexuális, álcázott és más identitású emberekkel szemben. Biztosan nem temperáltam volna meg

Ő mondta.

Az interjúból az is kiderül

• a hangulat kissé nyugodtabb, mint Herta, aki küzd a kiesés elkerülése érdekében.
  • személyesen nem ismeri Szabics Imrét, de sok sikert kíván Fehérváron.
  • Marco Rossi kinevezése sikeres volt.
  • Az U21-es Európa-bajnokságot az emberek általában túlértékelik.