Perceken belül Paks szétzilálta Diósgyőr reményeit

A Diósgyőr egyre reménytelenebb helyzetben van az NB I-ben: a csapat 4-1-re tért haza Paksról a 28. fordulóban.

A DVTK hat ponttal van lemaradva, hogy öt fordulóval maradjon a döntő előtt, de a ZTE továbbra is a pályán van a Honvéd ellen, aki éppen előtt áll.

Alapvetően a Diósgyőrs sorsa már a meccs elején eldőlt, Zivulic tizenhatba dobta ellenfelét, mert piros lapot kapott, és a paksi játékosok tizenegyest lőhettek, Hahn eladott. Ugyanebben a 16 percben megduplázta az előnyt (Bognár fényes labdát adott), és bár a DVTK veszélyes támadásokat vezetett, őt már háromgólos hátrány díszítette, de aztán szinte azonnal újabb gólt szerzett.

A mérkőzés kezdete:

Míg a legutóbbi hat bajnok veretlen DVTK maradt az utolsó helyen, addig a Paks kihasználta az MTK döntetlent, a Mezőkövesd negyedik vereségét.

Kettős Hahn Jánosnak 18 lövése van, ezzel vezeti a góllövőlistát.

NB I, 28. forduló

Diósgyőri VTK-Paksi FC 1-4 (0-2)

Diósgyőr: Malenica – Polgár, Milovic, Soldo – Grgic (Sestakov, 84), Max (Iszlai, 76), Márkvárt (Molnár, 76), Zivulic, Marin (Roshi, 76) – Grozav, Drazic (Vanacek, 84).)

Vastag: Hegedüs – Lorentz, Tamás (Osváth, szünet), Lenzsér – Sajbán (Papp, 70.), Balogh (Szakály, 82.), Bognár, Bertus, Szabó J. – Haraszti (Nagy R., 57.), Hahn (Adam) , 70 éves.)

markerek: Molnár (86.) és Hahn (10., 16., a legjobb 11 közül), Sajbán (68), Szakály (87)

sárga kártya: Milovic (61), Marin (63), Grgic (69), Drazic (69), Soldo (4)

kiadott: Zivulic (10.)