“Pénzért nem fizethetsz semmit” – Werner megkapja az íjat az elmaradt ziccere után

A Chelsea lehet vagy nem boldog a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzése után. Mivel a Real 1 otthon van a Real Madrid otthonában, az angolok jobb helyzetben vannak, ugyanakkor közelebb álltak a győzelemhez, különösen az első félidő alapján.

Már az első 14 percben két pozíciója volt a vendégcsapatnak, de addig Christian Pulisic szépen megoldotta az esélyét – és első amerikai lett, aki gólt szerzett a BL-elődöntőben – addig Timo Werner lőtt egy mókusra, aki sikoltozott a madridi kapusnál, Thibaut Courtoisba – természetesen nem vitatta a belga kapus érdemeit, és el kellett kerülnie a gólt. És ez nem a szezon első sérülése volt az igazolt lipcsei német csatárnak.

“Hiányzott egy hatalmas találat a West Ham ellen, és még mindig. Nyilvánvalóan nem segít, de nem vagyunk szomorúak emiatt sem. Ez történt.

Az emberek szerte a világon sokkal komolyabb dolgokkal néznek szembe, mint egy kihagyott helyzet.

Ez egy jó sport, holnap senki sem fog emlékezni rá. Most természetesen bosszankodunk, de ez normális “- mondta a meccs után Thomas Tuchel, a Chelsea menedzsere.

Már sokkal keményebbek voltak az angol stúdió beszélgetésekben, mint az edző. Házigazda: talkSPORT, Andy Goldstein az elmaradt helyzet függvényében a Chelsea nem tudott örülni, az első félidőben 2-0-ra vezethetett és eldönthette a párharcot, most várhatóan 1-1-ről folytatódik.

Kételkednem kell abban, hogy Timo Werner a megfelelő ember ehhez a csapathoz, mert elképesztően teljesít. Ezt nem engedheti meg magának pénzért

– mondta a műsorvezető, aki valószínűleg sok rajongóval egyetért, a mérkőzés során máris elárasztotta a Twittert a teljesítményével kapcsolatos sarkalatos kijelentésekkel.

Werner karrierje a Chelsea-nél még csak most kezdődik. Október végén, november elején teljesítette a célokat, úgy tűnt, hogy jön a felfedezés, de ez csak egy robbanás volt, mint kiderült. A szezonban eddig 45 meccsen 11 gólt szerzett (12 gólpassza is van), amelyekért minden bizonnyal jobb teljesítményt vártak Londonban.