Péni István: Ez a győzelem egy mese része

Péni István Eszékben megvédte európai címét, annak ellenére, hogy nemrégiben részt vett a doppingolásban.

Az ismert körülmények miatt túl vannak a nehéz előkészítésen. Ez a győzelem mesés. Európai csúcstalálkozó a döntőben, aranyérem, címvédés.

Az utolsó négy lövés előtt egyre közelebb kerültem izraeli ellenfelemhez, és biztos voltam benne, hogy van esélyem nyerni. Végül mindent elengedtem magamtól. És a lövöldözés előtt már éreztem, hogy nem bánom, ha megnyerem az Európa-bajnokságot “- idézi Pénit, a magyar szövetség csapata, amely mindkét olimpiai számnál vezeti a világranglistát.

Péni István pozitív példát mutatott az indiai versenyen, amelyben ő és Pekler Zalán nem vették észre Sidi Péter végül azért, mert utóbbi fegyverét szabálytalannak tekintették. Peni a pozitív minta alapján kérte versenyengedélyének felfüggesztését, de mivel Sidi-t vitaminjainak manipulálásával gyanúsították, Penit a Nemzetközi Szövetség (ISSF) engedte szabadon. Sidi cáfolta az ellene felhozott vádakat.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!