Pattogatott kukoricát szórtak a sérült NBA kosárlabdázó fejére

Az első helyezett keleti Philadelphia 76ers ismét könnyedén legyőzte a Washington Wizards csapatát, így 2–0-ra vezetett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában.

A varázslók sztárja, Russell Westbrook Csak 10 pontot dobott, és hat lepattanóval és 11 gólpasszal fejezte be a játékot. Ezenkívül a negyedik negyedben megsérült, amikor egy rosszindulatú rajongó megbotlott a pályán és hatalmas adag pattogatott kukoricával a fején találta el, ami természetesen feldühítette.

A Jazz szezon győztese pontgazdag játékban legyőzte a Memphis Grizzles csapatát, míg a Knicks a második félidőben komoly hátrányt fordított az Atlanta Hawks ellen.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!