– Őszintén szólva, szar vagyok, mert most nyertem a Bajnokok Ligáját.

Egy Chelsea Kai Havertz góljával 1-0-ra megnyerte a Bajnokok Ligája döntőjét a Manchester City ellen szombat este.

A döntő lövés a német labdarúgó első gólja volt, így egyértelműen érthető volt, amikor a kamerák elé ment interjút adni. Havertz azonban helyesen válaszolt a kérdésekre, amíg nem kérdezték meg tőle a 80 millió eurós átigazolási díjat. Ekkor a 21 éves középpályás így válaszolt:

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!