Osteoartritisz miatt a magyar teniszező nem indulhat a Garroson

Balázs Attila saroksérülés miatt nem indul a jövő vasárnapi francia nyílt teniszbajnokságon a French Openen – írta az MTI.

Az aktuális M1-csatorna világranglista 106. játékosa szombaton elmondta, hogy eddigi célja a párizsi Grand Slam-be való visszatérés volt, de mivel a lába még nem százszázalékos, úgy döntött, hogy nem vállal legalább háromat -játék mérkőzések elővigyázatosságból.

A sarokcsontomban osteoarthritis van, ezért most gyógytornát végzek és egyre erősebb vagyok, kicsit visszavettem a teniszből.

Amint a lábam stresszesebb állapotba kerül, én is energikusabban kezdek el teniszezni, de nem tudom pontosan, hogy ez mikor lesz ”- mondta a 32 éves fiatalember.

Balázs Attila hozzátette, reméli, hogy néhány hét múlva visszatérhet a teniszpályára, de egyelőre nem rendeztek versenyt.

A második számú magyar férfi teniszező legutóbb februárban játszott, amikor az első fordulóban elbúcsúzott az Australian Opentől.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!