Őrült jelenetek és 94 perces döntetlen: hatalmas érzelmek a spanyol bajnokságban, miután a Real megbotlik

A Real Madrid egyenlített a Sevillával a spanyol labdarúgó-bajnokság 94. percében a vasárnapi, 35. fordulóban, amely után az Atlético Madrid megőrizte a vezetést a tabellán.

Az Atlético szombati legjobb és harmadik döntetlenje után az FC Barcelonában a Bajnokok Ligája elődöntőjében esélyes volt búcsúzni városi riválisától, de végül örülni kellett, hogy egy pillanatra sem álltak hátrányban a Barcához képest .

A meccs elején Zinedine Zidane tanítványai meghatározatlan gólt szereztek, majd a félidő közepén hátrányba kerültek. Bár a madridi csapat megpróbálta a lehető leghamarabb egyenlíteni, ez csak a második félidő közepén sikerült. Marco Asensio tíz perc múlva Rakitic Iván ez ismét a vendégek javát szolgálta. A hajrájában a Real mindent megtett, hogy újabb gólt szerezzen, és a 94. percben – a BL kiesése után – a támadások kereszttüzébe került – Eden Hazard hatékony volt, pontokat szerzett csapata számára – írja az MTI.

Célok:

La Liga, 35. forduló

Real Madrid – Sevilla 2–2 (0–1)
Villarreal-Celta Vigo 2-4 (1-3)
Valencia – Valladolid 3–0 (1–0)
Getafe-Eibar 0–1 (0–0)