Öröm látni, ahogy Ronaldo a győztes gól előtt nyalogatja védőjét

A portugálok száz gólt is szereztek a Juventusnál a Manchester United, a Real Madrid és a válogatott után. Eközben az AC Milan 7-0-val kiküszöbölte ellenfelét.

A Juventus a Bajnokok Ligája rajtjáért folytatott küzdelemben maradt, miután a torinóiak 3-1-re nyertek a Serie A 36. fordulójában a Sassuolo vendégeként. A folytatás továbbra is nehéz lesz, mivel minden riválisa megnyerte a fordulót, így a Juve az ötödik helyen várja a folytatást, ami azt jelenti, hogy nem saját sorsuk.

A szezon végének távozásának bejelentése Buffon a 16. percben kezdte, aki a 16. percben védett egy tizenegyest Rabiot átvette a vezetést, majd kiment a feje után Cristiano Ronaldo, aki gyönyörűen beburkolta védőjét, mielőtt a kapuba passzolt volna.

A portugál csatár a Manchester United, a Real Madrid és a portugál válogatott után is elérte a Juventus 100 gólos határát.

A második félidő elején szépített Sassuolo, de egy szép támadás után Dybala ismét kettőre növelte a különbséget, ami lezárta a mérkőzést a Juventus számára.

Már az Inter bajnoka legyőzte az AS Romát, a dobogóért küzdő csapatok közül az Atalanta 2-0-ra legyőzte a Beneventót, míg az AC Milan Torinón keresztül lépett be: Rebic megháromszorozódott, a vendégek 7-0-ra nyertek.

A csapat 2001 májusa óta először szerzett legalább hat gólt egy idegenbeli bajnokságban. Ezután a város riválisa kiesett az Interből.

Serie A, 37. forduló

Torino FC-AC Milan 0-7 (0-2)
Lazio-Parma 1-0 (0-0)
Sassuolo-Juventus 1-3 (0-2)