Óriási hír a rajongók számára: a budapesti BL-döntőre a nézők előtt kerül sor

A jövő hétvégén a budapesti női kézilabda Bajnokok Ligája négykezes döntőjére kerül sor a nézők előtt.

A Magyar Szövetség (MKSZ) honlapjának beszámolója szerint hétfőn az Európai Szövetség (EHF) és az MKSZ közötti egyeztetéseket követően biztosra vette, hogy rajongókat engedhet be a rangos eseményre.

A megállapodás szerint az összkapacitás felét a Papp László Budapest Sportarénában lehet felhasználni, külön szabályozással.

A törvény értelmében a csarnokba kortól függetlenül bejuthatnak a Magyarország által elfogadott védelmi bizonyítvánnyal rendelkező magyarok és szurkolók, kortól függetlenül tehát kiskorúak is jelen lehetnek az utolsó négyben. A maszkok használata kötelező lesz, ételeket és italokat nem az előszobában, hanem a folyosókon szabad megengedni.

Kedden délután kezdődik a jegyértékesítés, a szervező MKSZ péntekig tart jegyet a három külföldi csapatba, a francia Brest Brittany-ba, a norvég Vipers Kristiansandba és az orosz szurkolókba, a Moszkvai CSKA-ba, ha a négyes döntőbe bejuthat a ezen országok tanúsítványa – írta az MTI.

Final Four program

Május 29., szombat, elődöntők
15.15: Audi ETO Győrből – Brest Brittany (francia)
18:00: Vipers Kristiansand (norvég) – Moszkva CSKA (orosz)