Orbán Willi: Néha Szoboszlával kell megküzdenem

Orbán Willi megfelelő Szoboszlai Dominik már látja a fényt az alagút végén, Galambfoci leszúrta.

A 20 éves középpályás télen Salzburgtól Lipcsébe igazolt, ám ágyéki sérülés miatt még nem lépett pályára idén. Még a visszatérését sem tudja megjósolni Julian Nagelsmann vezetőedző, de a könnyített edzéseket már Szoboszlai is elvégezheti. Orbán, aki a magyar válogatottban és az RB-ben is csapattársként játszott Lipcsében, elárulta és a szárnyai alá vette tehetségét.

Nagyon sokat beszéltem vele az utóbbi időben, és néha meg kell ütnöm a fenekemet, mert a motivációja nem mindig a legjobb. Könnyű rehabilitációt és edzést végez, de már látja a fényt az alagút végén. Remélem, a lehető leghamarabb visszatér, és az Európa-bajnokságon játszhat, fontos játékosunk

– idézi az rblive.de Willi Orbánt.

A magyar válogatott az Európa-bajnokság előtt Ciprus és Írország ellen játszik felkészülési mérkőzést, és a belső részversenyen csoportkörében Portugáliával (június 15.), Franciaországgal (június 18.) és Németországgal (június 23.) találkozik.