Ő volt a Puskás Akadémia győztese Magyarország új válogatottjának csatájában

A Puskás Akadémia 2-0-ra nyert a Mezőkövesd ellen az NB I 27. fordulójában.

Korai előnye volt a Puskás Akadémiának, amely a San Marino ellen debütált a válogatottban Géresi Krisztián 20 méterről a jobb sarokba vágta a labdát. Géresi az első félidő másik fontos pillanatában is vezető szerepet játszott, erőszakosan kényszerítve a labdát Din Pilon, aki megdöntötte, és ennek eredményeként Kövesd védője piros lapot kapott.

Az emelkedő csapat többször eldönthette volna a mérkőzést a második félidőben, de Ziccers kihagyta és úgy tűnt Harmadik a kapusnak óriást kellett védenie, hogy 1-0 maradjon, Vojtus kitolta a tüzet.

Egy 90 + 4. perc, majd a Puskás Akadémia támadása Baluta góllal fejezte be, és a játékvezető a gól után lefújta a mérkőzést.

A felcsúti csapat a második helyen áll, tíz ponttal megelőzve a harmadik Fehér Kastélyt. Az ötödik helyezett Mezőkövesd lett tizenhárom veretlen bajnokság után.

NB I, 27. forduló:

Puskás Akadémia FC – Mezőkövesd Zsóry FC 2-0 (1-0)
Pancho Aréna, zárt ajtók mögött
v.: Karakó
PAFC: Tóth B. – Szolnoki, Joao Nunes (Meissner, 69.), Spandler, Deutsch L. – Corbu (Plsek, 66.), van Nieff – Slagveer, Knezevic (Baluta, 66.), Kiss T. – Géresi.
Mezőkövesd: Szappan – Farkas D. (Kavtaradze, 78), Katanec, Pillár, Vadnai – Chrien (Rui Pedro, 63), Martic (Szeles, 46) – Besirovic, Vutov (Vojtus, 46), Cseri – Jurina (Nagy D., 85.).
viselet: Géresi (9), Baluta (93)
sárga kártya: Martic (19), Farkas D. (76), Besirovic (90)
Piros lap: Oszlopok (43)

A. táblázat: