Nincs szomorúbb magyar futballista, mint a játékos Fehérvár

A hangya új éve félig belső Európa-bajnokságon nem játszhat.

Az MLSZ Twitter-oldalán megírták, hogy a MOL Fehérvár FC 27 éves játékosa bokasérülés miatt elhagyta a keretet, és nem hív újabb játékost a helyére. Marco Rossi szövetségi kapitány.

Ant az elmúlt szezonban 25 bajnokin 1466 percet töltött a pályán, és 1 gólt szerzett.

Rossi meghirdette a 30 fős keretét, és június 1-ig 26 játékosra kell szűkítenie a listát, így három másik futballistától kell búcsúznia.

A kiemelt képen Ant (balra) látható Botka Endre és Sigér Dávid társaságában.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!