“Nem szeretem, és remélem, hogy nem történik meg” – a liverpooli játékos nem elégedett a Superliga-val

A Liverpool hétfőn érdekes helyzetben ébredt: miután bejelentették, hogy 12 legjobb európai klub alakította az Európai Szuper Ligát, a Pool az érintett csapatok közül elsőként lépett pályára. 1-1-es döntetlennel zárult a bajnokság előtt Jürgen Klopp beszélt a történtekről – nem volt boldog -, majd a vendég csapat játékosa, James Milner.

Csak a saját véleményemet tudom elmondani: nem tetszik, és remélem, hogy nem történik meg

Mondta Milner, aki egyben az első futballista, aki véleményt alkot. Hozzátette: pontosan ugyanaz a problémája van az új sorozattal, mint mindenkinek, és ez nem könnyű helyzet nekik, a játékosoknak.

CSATLAKOZÁS

“Két pofát ettem tönkretettem a focit”

Tizenkét legjobb klub alapította az Európai Szuper Ligát, és most az a tervük, hogy a Bajnokok Ligája helyett a jövőben is a saját sorozatukban versenyeznek. Az UEFA és a nemzeti bajnokságok egyelőre veszélyben vannak, de valójában mi a konfliktus?

Belülről Patrick Bamford – mondta az a személy, aki arról beszélt, hogy máshol nézett ki, az emberek nem szeretik a Szuper Liga ötletét, a foci pedig a rajongóknak szól, nélkülük nem ér semmit.

Elképesztő tumultus alakul ki, ha valakinek megsérül a zsebe. Kár, hogy ez nem mindig így van, mint a rasszizmus esetében

A Leeds játékosa elmondta.

A hétfői meccs másodlagos volt, némi túlzással, azonban a szurkolók tiltakoztak a stadionban, még a Leeds csapata és a játékosok is kritikus üzenetet kaptak a Liverpoolerstől, és egy ponton egy repülőgép üzent mögötte. „Nincs Szuper Liga! ”.