“Nem hiszem, hogy rendben van” – mondta Dárdai egyik játékosának

Dárdai Pál, Mondta, hogy megsértette a bajnokság szombati cseréje, a Hertha magyar edzője Santiago Ascacibar nem vele, de a csapattal tiszteletlen volt. A berlini játékos – aki a Borussia Mönchengladbach otthonában 2–2-re játszott a Bundesliga 28. fordulójában – hangsúlyozta, hogy néhány játékosuknak mindig magyarázatot kell adnia a cserére, mivel túl fontosnak tartja őket.

Szerintem nem baj. Amikor valakit lecserélnek, és ilyen arcot mutat, tiszteletlen. Nem az edző, hanem a csapat ellen “.

A Hertha és a 24 éves argentin középpályás, aki a mérkőzés első gólját az 57. percben szerezte, német világbajnokok, Sami Khedira lecserélték. Dárdai Pál szerint taktikai okokat változtatott, és ezt meg kellett magyaráznia dél-amerikai játékosának.

Dárdai szerint csodálatos, hogy Ascacibar gólt szerzett a meccsen, de külön köszönet még nem jár.

“Ez egy csapat. És nem az én hibám, hogy Santi fejjátéka nem olyan erős. És amikor ezt nem érti, meg kell magyaráznia neki “- mondta.

A kiesés elől menekülő Hertha, aki a rangsor 14. helyén végzett, három forduló óta veretlen volt, öt pontot szerzett. A berlini csapatot jelenleg három pont választja el a kiesési helytől, az egyik besorolási pozíciótól – írja az MTI.