Nagy bejelentés hangzott el a Rangadó mászásán

Hornyák Zsolt: kiterjedt! ”- ezzel a címmel a Puskás Akadémia labdarúgócsapatának honlapja bejelentette, hogy a klub vezetése annyira elégedett a felvidéki edzővel, hogy további két évre, 2023-ig szerződést köt.

Hornyák a klub tizedik edzője, és ha a következő két évet a kispadon tölti, akkor rekordot tarthat: vezetőedzőként négy éve senki sem állt ellen Felcsútnak.

Ritkán van ilyen bizalom, más szóval: a PFLA bank elég forró. Eddig Benczés Miklós kollégája rekorder volt, aki 2012-ben átvette a csapat irányítását az NB II-ben, a klub története során először jutott el az NB I-be, és 2015 júniusáig 77 mérkőzésen vezette ott a csapatot. Aztán azonban Robert Jarnira az NB II-be került a 11. helyre a horvát edzővel (pontosabban nem vele, mert menet közben cserélték le, végül Szijjártó Istvánnal második osztályba hajlik)

Az 59 közelgő NB I-es mérkőzéssel Hornyák máris második Pintér Attila (33 meccs) szintén felülmúlta.

A Puskás Akadémia vezetőedzői

Varga István 2009–2010