Nagy Ádám még mindig szégyentől él Andorrában, de San Marinóban gólokat szerezne

Valószínűleg vasárnap nyert San Marino ellen Marco Rossi, a világbajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Az olasz szakértő – akinek hallgatói csütörtökön 3-3-szor kezdtek a lengyelek ellen, és szerdán Andorrában is játszanak – szombaton egy online sajtótájékoztatón elmondta, hogy a mini-állami ház összecsapása a három bevált belső védelmi rendszerrel kezdődik. , de elképzelhető, hogy a meccs alatt a várt hazai csapat ellen mélyen védekezőt kell változtatni.

Marco Rossi szerint kiváló a kapcsolata Franco Varrellával, San Marino szövetségi kapitányával, aki 1989-ben Brescia játékosa is volt. Hozzátette, hogy a szakember rendelkezik minden szükséges tudással, hogy megnehezítse a magyar csapat munkáját, ugyanakkor az edzőknek kisebb a befolyása. a játékosok teljesítményén.pályán kívül, és abban a szerencsés helyzetben van, amelyben a magyar válogatottat sokkal jobb futballisták alkotják.

Tehát előnyben vagyok vele szemben, amikor egy erősebb csapat kispadján vagyok, és azt is elvárom, hogy a játékosok bizonyítsák fölényüket.

Idézi az MTI-t.

A várható formációval kapcsolatban Rossi megjegyezte, hogy visszatér Lipcsébe Gulácsi Péter helyette Dibusz Dénes meg fog kezdődni. Maximálisan bízik a Ferencváros kapusában, amit többször is bizonyított.

A játékosok között Nagy Ádám részt vett a sajtótájékoztatón, amely 2017-ben lépett pályára Andorra otthonában elért 1-0-s vereség alkalmával. Mint mondta, abban a pillanatban még mindig benne él a szégyenérzet, de véleménye szerint nem a hozzáállással, hanem a mezőny kihasználatlanságával volt a probléma.

Megemlítette, hogy a jelenlegi válogatottnak minden bizonnyal sikerült javulnia azzal, hogy ezeket a meccseket nem vette tehernek, de tisztában van a papírformával, és az ellenfél maximális tiszteletével jó játékkal, magabiztosan, gólokkal lép pályára. .

Nagy Ádám szerint észre kell venniük a San Marino védelme által elkövetett apró hibákat a vasárnapi összecsapáson, és ezeket kihasználva magabiztos győzelemre számíthatnak.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint): Dibusz Dénes – Botka Endre, Szalai Attila, Willi Orbán, Lang Ádám, Lovrencsics Gergő – Nagy Ádám, Gazdag Dániel – Kleinheisler László, Varga Kevin – Szal Ádám.