“Mondtam neki, hogy dobja ki a kukát” – Fury apja nem szívesen bokszolja újra fiát Wilder ellen

Tyson Fury nem egy honfitárssal, Anthony Joshuával a nyáron ökölvívás, de egyben az amerikai elleni harmadik meccs is Deontay Wilderrel.

Az első mérkőzés döntetlennel zárult, majd Fury kiütéssel legyőzte Wildert.

“Azt mondtam neki telefonon, hogy dobja az övet a szemétbe, és küzdjön tovább Joshuával. De én csak senki vagyok, ezért javaslatom süket fülekre talált “- mondta Tyson Fury édesapja a BT Sportnak. János, aki jobban örült volna, ha fia a Joshua elleni meccsen marad.

A két brit harcos összecsapásakor a súlytörténelem során először mind a négy nagy szervezet övei csatlakoztak volna a csapathoz, mert Fury WBC, míg Joshua az IBF, a WBO és a WBA bajnokának vallhatja magát .

John Fury attól tart, hogy az Joshua elleni, augusztusra tervezett meccs helyett július 24-én kell fiát bokszolnia Wilderrel, az edzésprogram fel lesz háborodva, ami kapkodást okoz és nem lesz jó vége.

AJ-val bokszol, én is szeretném látni ezt a játékot, akkor miért küzd végül Wilderrel? Az agyam ragaszkodik ahhoz, hogy képes-e ismét kitűnni Wilder ellen, túl engedékeny lesz-e, végzetes hibát követ-e el. Minden esély megvan arra, hogy a játéknak rossz vége lesz, mert már nem tetszik, ahogy mindent a tető alá hoztak.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!