Milák Kristóf szenzációs idejét kielégítőnek minősítette

Milák Kristóf rendkívül visszafogott volt az Európa-bajnokságon.

Az úszó, aki részt vett a Magyar Úszó Szövetség hétfői sajtótájékoztatóján, minden idők második legjobb idejével 200 pillangón aranyérmet nyert, majd vasárnap elsőként jutott el a csúcsra egy európai csúcstalálkozóval. Ezt Milák a következő gondolattal foglalta össze:

Ami a pillangóúszást illeti, azt is mondanám, hogy száz-kétszáz eredményem kielégítő, és most kezdtem el a gyors úszási kalandjaimat felnőttek között.

Milák azt is elárulta, hogy nehezen élt az úgynevezett buborékban, vagyis a koronavírus-járvány miatt a versenytársakon, rendezőkön és önkénteseken kívül senkivel sem került kapcsolatba.

“Nem volt könnyű léggömbben élni, legalábbis nehezen viseltem. Sokkal többet úsztam az Európa-bajnokság elején, és a végéig lelkileg fáradt voltam. Alig vártam, hogy vége legyen és kiszálljak a lufiból – nem volt ünnepség, sokat aludtam. Erre vágytam a legjobban “

– a pillangóúszás koronás királyaként említi a Nemzeti Sportot.

Szabó Tünde Sportügyi államtitkár és Wladár Sándor A magyar szövetség elnöke a buborék megoldását is sikeresnek értékelte. A tornán összesen 15 magyar érem született, ami nagy sikert jelenthet a Magyar Úszó Szövetség számára.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!