Milák az Európa-bajnokságon csúcstalálkozóval jutott az elődöntőbe

Milák Kristóf az elődöntőben tornyosul a legjobb idővel 100 méter pillangón a budapesti úszó Európa-bajnokságon. 200 méteren a Duna Arénában minden idők második legjobb eredményével világklasszis győztes

50,64 másodperccel folytatta az Európa-bajnokság csúcsát, ez az egyetlen alkalom a pályán 51 másodperc alatt.

Ugyanebben a pénteki számban az 50 méteres pillangó aranyérmet nyert Szabó Szebasztián 51,66-tal ötödik lehet az esti programban – írja az MTI.

Nő 50 méterre hátra Burián Katalin és Szabó-Feltóthy Eszter az esti elődöntőben is ott lesz, a harmadik (2: 09.54) és a negyedik (2: 09.72) alkalommal. 16 éves Nyirádi Réka az ötödik leggyorsabbnak bizonyult hatalmas egyéni csúccsal, de a szabályok szerint elbúcsúzott – mert egy nemzetben csak ketten tudtak továbbjutni.

CSATLAKOZÁS

Burián Kata: Nemcsak engem, de a sportot is megalázták

A riói 2016-os olimpia előtt váratlanul, és mint kiderült, illegálisan kizárták az olimpiai csapatból, amely után évekig harcolt, bűnösséget keresve magában, depressziós lett. Interjú Burián Katával, aki az olimpiára készül.

50 méteres láda nőknek Stankovics Anna mindössze négy évszázaddal a saját nemzeti csúcsa mögött 31.09 másodperccel a 14. helyre lépett előre.

A Németh Nándor, Bohus Richard, Senánszky Petra, Gyurinovics Fanni A 4 × 100 méteres vegyes váltó 3: 28.00 perccel jutott az ötödik döntőbe.

A magyar versenyző nem jutott tovább a női 50 m pillangóba és a férfi 50 m gyorsba.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!